HOME  |  Cine sunt eu  |  Povesti  |  Povesti video  |  Filosofie  |  Poezie  |  Povesti SF |  Replici filme

Feb 11, 2010

M-au înconjurat rechinii... de presă

Am simţit nevoia să fac un print screen la prima pagina a publicaţiei Impactnews de joi, ediţie care m-a găsit într-o postură inedită, cel puţin pentru mine. M-a găsit încercuit de rechini...

După cum puteţi vedea şi în imaginea de alături, editorialul meu săptămânal de pe Impactnews.ro este flancat de trei mari actuali sau foşti rechini de presă: Andrei Gheorghe, Mihnea Măruţă şi Vlad Petreanu. Dacă din această încercuire mai făcea parte şi Corina Drăgotescu, proprietarul site-ului Impactnews.ro, tabloul de război era perfect.

Recunosc, mă simt stingher în această companie selectă, dar totuşi mă simt bine... mă simt bine... si simt nevoia să mă laud cu asta. De ce nu? Până la urmă modestia exagerată este teamă, teama de a face cunoscute lumii realizările personale pentru a nu fi criticat.

Această încercuire de rechini de presă întâmplătoare nu este o realizarea în sine, este doar o coincidenţă, realizarea este că am ajuns să scriu comentarii pe un site, pe care din când în când mai scriu şi aceşti rechini amintiţi mai sus.

În speranţa că această coincidenţă va înceta să mai fie o coincidenţă şi că nu o să mă mănânce rechinii ( alţii, nu aştia :) ), las imprimat în eternitatea pixelilor această amintire.

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Mersi Florinel. E colegul meu de apartament, dar jur că nu l-am pus eu să mă felicite pe blog :)

    ReplyDelete
  3. Felicitari pentru ceea ce faci, imi place acest site pe care il accesez aproape in fiecare zi. Intr-adevar este o companie selecta din care meriti sa faci parte dar sa stii ca te-am mai vazut, tot pe acest site si in compania Corinei Dragostescu, deci pana la urma acesti "rechini de presa" pe care majorotatea ii cunoaste sunt intr o formatie completa. Felicitari si pentru ca Maramuresul are un reprezentant la un site de stiri precum impactnews.ro.

    ReplyDelete
  4. Salve Florin.
    Ma bucur ca am aflat de blogul tau.

    Am doar o sugestie la tine, pentru ca am o impresie buna despre tine, sa renunti la inventii imagistice de genul "rechin de presa". Suna a "tiganie" ieftina si nu a vocabular jurnalistic, cronicaricesc, intelectual. Se mai coboara omul la nivelul cititorilor, dar pana sa cada in penibilitatea prostiei ziaristice (nu jurnalistice).

    Voi citi cu interes blogul tau si ma voi bucura pentru evolutiile tale.

    Cu drag si stima.

    ReplyDelete
  5. mersi mult pentru sugestie. Am folosit expresia "rechin de presa" intentionat, tocmai fiindca este un cliseu. Ai dreptate, de multe ori e bine sa evitam cliseele. Oricum desi "rechin" are o conotatie peiorativa, eu l-am folosit in sensul bun al cuvantului.

    PS: Desi nu ti-ai scris numele, banuiesc ca esti unul dintre "rechini". Ma rog, e posibil sa ma insel. :)

    ReplyDelete