HOME  |  Cine sunt eu  |  Povesti  |  Povesti video  |  Filosofie  |  Poezie  |  Povesti SF |  Replici filme

May 14, 2009

Kama Sutra catolică


În sfârșit un călugăr pe placul meu. Numele lui este Ksawery Knotz și este un călugăr polonez franciscan care a publicat recent o carte în care sfătuiește cuplurile căsătorite să își îndeplinească toate fanteziile sexuale „pentru că așa îi place lui Dumnezeu”, după cum relatează Associated Press.


Întitulată "Sexul altfel decât îl ştiaţi", cartea este descrisă în Polonia drept Kama Sutra catolică, iar autorul ei spune că este menită să dărâme atitudinea tradiţionalistă a Bisericii faţă de sex, care în opinia călugărului polonez nu ar trebui să fie plictisitor ci "neruşinat, surprinzător şi plin de fantezie".

Nimic mai adevărat!

Biserica a promovat dintotdeauna ideea că plăcerea este un păcat, în special plăcerea sexuală. Păi, de ce? Biserica se cam contrazice aici fiindcă tot ea spune că iubirea este dată de Dumnezeu, dar iubirea este și sufletească și trupească, deci iubirea implică plăcere.

Eu cred că cea mai tangibilă dovadă a existenței lui Dumnezeu este însuși iubirea deoarece ea este atât de complexă și de minunată încât nu poate fi doar rezultatul unor procese chimice ce se petrec în creierul nostru primitiv.

Prin urmare, eu cred cu tărie că Dumnezeu vrea să facem sex în draci și să avem orgasme după orgasme - orgasmul este divin nu uman - dacă nu mă credeți intrebați-le pe prietenele voastre cum a fost când v-au înșelat.

În această carte fratele Ksawery Knotz dă chiar și sfaturi referitoare poziții și la zone erogene. Dar totuși, de unde știe el fiind călugăr? El spune că experienţa sa vine din ascultarea mărturisilor cuplurilor căsătorite. În plus, de aproape un an, călugărul administrează un site cu sfaturi sexuale în engleză şi poloneză - The Act of Marriage.

NB: Cartea promovează deocamdată doar sexul în interiorul căsătoriei, deci celor cu multă dragoste de Dumnezeu și de alte creații ale sale le recomand să nu îi zică încă la popă că au „sărit pirleazul” :)