HOME  |  Cine sunt eu  |  Povesti  |  Povesti video  |  Filosofie  |  Poezie  |  Povesti SF |  Replici filme

Dec 6, 2012

Descrierea unui sarut


Acum stiu! Stiu ce gust au buzele tale. Stiu ca nu sunt uscate de pasiune si stiu ca tanjesc a fi sarutate. Stiu ca esti un drog insa si nu e bine sa te consum prea des, prea mult, dar... mi-e foame!

In seara asta Luna e parca de cateva ori mai aproape de Pamant. Pare atat de mare, pare atat de aproape si totusi atat de departe, la fel ca tine. Aceste ganduri ii trec prin mintea lui Stefan, in timp ce o conduce pe Natalie acasa, acasa la ea.

Cei doi au fost la un film, un film prost, din care nu prea au inteles nimic, dar cui ii pasa de film... Sunt doi amici care se cunosc de ceva vreme, nu conteaza de cat timp, deoarece prietenia nu se masoara in ani ci in experiente. Cei doi amici s-au comportat insa ciudat unul cu altul in seara asta, mai ales amica... amica lui Stefan, Natalie.

Se spune ca prietenia intre un barbat si o femeie este imposibila. Ei bine... ASA E! Deoarece iubirea s-a inventat prima. De fapt prietenia este doar o progenitura a iubirii, care incearca mereu sa se separe si sa invinga, dar nu reuseste niciodata.

Dupa un drum de câteva minute cei doi ajung acasa la Natalie. Masina ramane pornita. Va fi o despartire scurta, un pupic pe obraz si gata.

- Azi te-ai comportat ciudat, ii spune Stefan lui Natalie.
- Am fost binedispusa, raspunde Natalie zambind. Hai, pa! si intinde obrazul dorind sa evite subiectul.

Stefan se apropie si o pupa pe obrazul stang, iar apoi cand sa faca transferul spre cel drept, face un mic popas la buze. Natalie are niste buze carnoase, dar nu exagerat, care se extind putin mai mult in afara gurii si care deseori se inchid in cel mai seducator zambet cu putinta.

Acum Stefan ar vrea sa se deschida pentru el. Buzele se retrag insa. Stefan ii ia fata lui Natalie intre palme si ii spune:

- Natalie, stiu ca vrei sa ramanem prieteni, dar nu cred ca asta e si ceea ce simti. Nu te mai minti! Nu-ti mai fie frica. Trebuie sa vezi o oportunitate in fiecare pericol, nu un pericol in fiecare oportunitate. Te plac mult si tu stii asta. Nu stiu ce simt, dar sunt al naibii de curios sa aflu.

Natalie se uita la Stefan, se apropie de el si buzele lor se ating usor, temator. Parca buzele amandurora tremura de frica. Dupa o atingere usoara, buzele lor prind insa curaj. Nu e niciun pericol, decat dorinta. Incepe un joc tandru si pasional in care buzele si limba se lupta pentru suprematie. Stefan o musca usor de buza de jos pe Natalie, iar apoi o pupa sa-i treaca.

Totul se termina cu o imbratisare intre chipuri si doua zambete care se contopesc. Luna e foarte aproape de Pamant, la fel si ea.