HOME  |  Cine sunt eu  |  Povesti  |  Povesti video  |  Filosofie  |  Poezie  |  Povesti SF |  Replici filme

Nov 19, 2011

Un sandvis intrerupt de dorinta

O noapte ne desparte si ce intuneric! Nu ne-am vazut niciodata si totusi ne cunoastem. In lume sunt milioane ca tine, dar esti atat de greu de gasit! Poate fiindca tu nu poti fi cautata...

George isi pune haina in cui si porneste la drum. In drum spre dormitor se opreste in bucatarie ca sa isi faca un sandvis. Isi pune apoi sandvisul pe noptiera, da drumul la muzica si inainte de ajunge in pat, mai face un ocol pe la baie ca sa se spele pe dinti. Se intoarce apoi in dormitor, se arunca in pat si incepe sa imbuce din sandvis, desi cu cateva minute inainte se spalase pe dinti.

George sta tolonit in pat, mananca un sandvis si se uita pe pereti. Observa ca aproape in toate cele patru colturi ale camerei pe tavan sunt panze de paianjen. Abia acum le observase.

Un zgomot puternic il scoate din reverie. E soneria. Oare cine o fi la ora asta? se intreaba George. Isi lasa sandivsul neterminat pe noptiera si se indreapta catre usa. Se uita pe vizor si... se da inapoi parca speriat.

Este EA. Dupa un moment de retinere deschide usa. EA ii sare in brate. El ramane neclintit. EA il strange mai tare si apoi isi plimba mana prin parul lui. El o priveste in ochi, dar nu mult timp, fiindca ochii ii cad pe buzele ei. Se apropie usor, usor, abia atingandu-i buzele si apoi... o saruta apasat pe gat, strangandu-i in acelasi timp trupul firav. Mainile ii aluneca spre coapsele ei si cu o miscare brusca o urca in poala rezamand-o cu spatele de peretele rece de pe hol. EA isi infasoara mainile dupa gatul lui.


El ii trage decolteul cu mana dreapta pana cand sanul ei stang tasneste afara ca un arc, plin de dorinta de a fi intins la maximum. Mana lui calda ii cuprinde sanul si incepe sa il stranga usor, dar... EA il opreste.

EA isi acopera sanul si coboara usor din poala lui. Ii ia fata in palme, moment in care el simte pe pielea lui incinsa raceala inelului de pe degetul ei. Buzele EI se deschid usor pregatindu-se sa ii spuna ceva, dar apoi se inchid intr-un zambet compatimitor. El da din cap, in semn de aprobare. Ea il mai strange in brate o data si pleaca.

George pune zavorul la usa si porneste la drum. In drum spre dormitor se opreste cinci minute la baie. Se arunca in pat si isi 'reia' sandvisul, admirand in continuare panzele de paianjen de pe tavan. Sotia prietenului sau a plecat, iar el se simte ca un paianjen.